ARTVİN / HOPA - Atatürk Ortaokulu

Tem

Ankara'da düzenlenen U13 Türkiye şampiyonasında okulumuz öğrencisi İsmet Anıl Yaz 52 kg'da Türkiye şampiyonu olmuştur, kendisini ve antrenörümüz Tuncay Dayanç'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

Oliver’s Unforgettable Journey’’ adlı eTwinning projemiz mart ayı itibariyle başlamıştır.  Okulumuz İngilizce Öğretmeni Büşra Yılmaz ’ın koordinatörlüğünde, 7-B sınıfı öğrencileriyle birlikte gerçekleştirilecek olan ''Oliver’s Unforgettable Journey '' isimli eTwinning projemizin çalışmaları başlamıştır. Proje, toplamda 3 ay sürecektir ve her ortağın hikayenin belirli bölümünü ekleyeceği İngilizce bir hikaye yazılacaktır. Proje boyunca İngilizce’yi günlük dilde aktif bir şekilde kullanacak olan öğrencilerimiz aynı zamanda Web2 araçlarını kullanarak dijital becerilerini geliştirme fırsatı da yakalayacaktır. Proje sonunda öğrenciler, İngilizce’de yazma becerisini (writing) geliştirecektir. Projemiz 3 Türk ve 3 yabancı ortak (Çekya, Romanya, Slovakya) ile yürütülecektir. Proje mayıs ayında tamamlanacaktır.

Ock

Sayın velilerimiz, Rehberlik servisimiz tarafından öğrencilerimiz için tatil planı hazırlanmıştır.

5. Sınıf Tatil Planını İndirmek İçin TIKLAYINIZ.

6. Sınıf Tatil Planını İndirmek İçin TIKLAYINIZ.

7. Sınıf Tatil Planını İndirmek İçin TIKLAYINIZ.

8. Sınıf Tatil Planını İndirmek İçin TIKLAYINIZ.

Ara

Okul idaresi, rehber öğretmen ve ders öğretmenlerimizin katılımıyla 8.sınıf velilerine yönelik LGS süreç değerlendirme toplantısı yapıldı. Katılım sağlayan tüm velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz konferans salonunda Türkiye Millî Olimpiyat Komitesi tarafından Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim semineri yapıldı. Kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında okulumuzda program düzenlendi. Programda emeği geçen tüm herkese ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 84. Yılı kapsamında okulumuzda anma töreni yapıldı. Törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinesinde Sayın Dr. Faruk ÖNDAĞ tarafından 8.sınıf öğrencileri için motivasyon semineri verilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 99. yılı kapsamında okulumuzda tören yapıldı. Törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, herkesin Cumhuriyet Bayramını kutlarız.

Ekm

İngilizce öğretmenlerimiz Büşra Yılmaz ve Meryem Var kordinatörlüğünde bilgi yarışması düzenlendi. Emeği geçen herkesi tebrik ederiz.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü kapsamında öğrencilerimize AFAD afet bilgilendirme videoları izletildi ve tahliye tatbikatı yapıldı.

Ekm

8-23 Ekim 2022 tarihleri arasında uygulanan AB Kod Haftası (CodeWeek) kapsamında öğrencilerimizle robotik kodlama çalışmaları gerçekleştirildi.

Ekm

Öğrencilerimizin EBA platformunu aktif olarak kullanabilmesi için tanıtım panosu hazırlandı.

Ekm

Hopa Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı tarafından okulumuz öğrencilerine Çeken Akıntı ve Geleceğin Denizcileri Bilgilendirme konferansı yapıldı. Kendilerine teşekkür ederiz.