ARTVİN / HOPA - Atatürk Ortaokulu

eTwinning Projemiz

Oliver’s Unforgettable Journey’’ adlı eTwinning projemiz mart ayı itibariyle başlamıştır.  Okulumuz İngilizce Öğretmeni Büşra Yılmaz ’ın koordinatörlüğünde, 7-B sınıfı öğrencileriyle birlikte gerçekleştirilecek olan ''Oliver’s Unforgettable Journey '' isimli eTwinning projemizin çalışmaları başlamıştır. Proje, toplamda 3 ay sürecektir ve her ortağın hikayenin belirli bölümünü ekleyeceği İngilizce bir hikaye yazılacaktır. Proje boyunca İngilizce’yi günlük dilde aktif bir şekilde kullanacak olan öğrencilerimiz aynı zamanda Web2 araçlarını kullanarak dijital becerilerini geliştirme fırsatı da yakalayacaktır. Proje sonunda öğrenciler, İngilizce’de yazma becerisini (writing) geliştirecektir. Projemiz 3 Türk ve 3 yabancı ortak (Çekya, Romanya, Slovakya) ile yürütülecektir. Proje mayıs ayında tamamlanacaktır.

Yayın: 15.05.2023 - Güncelleme: 15.05.2023 16:48 - Görüntülenme: 121